Traditie troef

Passie en traditie zijn geen loze woorden bij chocolaterie Pralinette. Integendeel! Alle chocoladecreaties worden met de hand gemaakt volgens traditionele methodes. Deze artisanale manier van werken werpt ook zijn vruchten af. Chocolaterie Pralinette valt sinds kort onder het prestigieuze label ‘Handmade in Brugge’, een initiatief van Tapis plein vzw in samenwerking met de stad Brugge dat ambachtelijk vakmanschap extra in de verf zet. 

Traditie en vernieuwing hand in hand

Chocolaterie Pralinette is zonder twijfel een creatieve broedplaats waar jonge chocolatiers zich ten volle kunnen ontplooien. Elke dag verrassen ze het publiek met originele chocoladeconcepten. Wat dacht je van een praline met karamel en Portugees zeezout uit Tavira, of een pure ganache geïnfuseerd met Blue Grey Chinese thee? Meester-chocolatier en bezieler van chocolaterie Pralinette Fangio De Baets heeft een eigen chocolade lijn van boon tot chocolade waar enkel de bonen van de beste cacaoboeren worden gebruikt uit Zuid-Amerika.