Belgian qualityBelgian qualitysignature

Fangio De Baets

Chocolaterie Pralinette in Brugge zag het levenslicht in 1992. Meester-chocolatier Fangio De Baets – net afgestudeerd aan de Brugse hotelschool Ter Groene Poorte als suiker- en chocoladebewerker – talmde niet en joeg zijn droom na: een artisanale topchocolaterie in hartje Brugge. Twee decennia later is Pralinette een gevestigde waarde tot ver buiten de Brugse stadsmuren. Dit dankzij unieke chocoladeconcepten, stuk voor stuk huisgemaakt. Én met de lekkerste Belgische chocolade!

Fangio laat werkelijk geen moment onbenut om origineel uit te hoek te komen. Van een praline met karamel en Portugees zeezout tot een pure ganache geïnfuseerd met Blue Grey Chinese thee. Of wat dacht je van een zelf ontwikkelde fondantchocolade? Volledig uitgewerkt in het laboratorium OR NOIR van Barry Callebaut in Parijs, het universum der smaakcreatie.

Fangio was er al een keertje bij in 2010 in Shanghai en mag nu ook in 2015 het beste van zichzelf geven op de wereldtentoonstelling in Milaan. Samen met collega-topchocolatiers promoot hij er de beste lekkernijen in het Belgisch paviljoen.